پچ پنل شبکه

۴۷۷ بازديد

 

پچ پنل

 

 

پچ پنل چیست:

پچ پنل که به آن patch bay ،patch field یا patch jack نیز گفته می‌شود، سخت افزاری است که شامل یک مجموعه پورت جهت اتصال و مدیریت ورودی و خروجی کابل‌های مسی یا کابل‌های فیبر می‌باشد. به عبارتی پچ پنل یک قطعه مستطیل شکلی هستند که اصولا دارای 24 و یا 12 پورت می باشد که در زیرساخت یک دیتاسنتر معمولی، پچ پنل ها غالبا در یک محفظه‌ی مخصوص سیم قرار می‌گیرند تا بتوان رک شبکه های شبکه را به هم متصل کند و هر rack حداقل شامل یک پج پنل است که قسمت انتهایی آن به قسمت انتهایی rack بعدی متصل میشود و تمام کابل های شبکه یک ساختمان یا سازمان در یک نقطه جمع شده و به کمک این ابزار متصل خواهند شد تا نظم خاصی را در شبکه به وجود بیاورد. با توجه به نیاز یک سیستم شبکه و تعداد فعلی و آتی کلاینتها، ممکن است که تعداد پچ پنل ها در رک اصلی متغیر باشد، اما نکته قابل توجه این است که یک سر تمامی کابل های کشیده شده شبکه در کل ساختمان در نهایت به پچ پنل وارد شده و ارتباط های شبکه را شکل میدهند.

انواع پچ پنل:

همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم پچ پنل ها از تعداد پورت های گوناگونی تشکیل شده است. از جمله پنل‌های 48 پورت، 24 پورت و 12 پورت که از رایج‌ترین آن‌ها می‌باشند. همچنین پچ پنل‌ها برای مشخصات کابل‌ شبکه خاص مانند: کابل‌های Cat 5E، Cat 6، Cat 6A و Cat 7 طراحی و تولید شده‌‎اند. به علاوه پچ پنل‌های خاصی نیز برای کابل‌های جفت تابیده بدون محافظ (UTP) و جفت تابیده‌ی شیلددار وجود دارد که با توجه به نیاز خود میتوانید آن‌ها را تهیه نمائید. به طور کلی بابید بگوییم که انواع پچ پنل‌ها به ساختار آن‌ها بستگی دارند. به همین دلیل، پچ پنل شبکه یا از نوع ماژولار و یا از نوع غیرماژولار می‌باشند.

پچ پنل ماژولار:پچ پنل شبکه ماژولار به طوری طراحی شده است که در هنگام خرابی هر پورت، فقط باید کیستون مربوطه را از آن جدا کنید. پورت‌هایی که در پچ پنل ماژولار قرار دارد از انواع مختلف SFTP، UTP و STP می‌باشد.

پچ پنل غیر ماژولار:این مدل پچ پنل غیر ماژولار به گونه‌ای طراحی شده است که نمی‌توانید از هر نوع پورتی در آن استفاده کنید.

منبع : خرید پچ پنل شبکه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.